Coaching

Yksilövalmennukset

Kaipaatko jotain, mutta et tiedä mitä? Oletko turhautunut tai ylikuormittunut omassa elämässäsi? Painaako mieltäsi vanhat taakat tai ajatusmallit?
Silloin valmennus voisi olla Sinulle avuksi.

Valmennus toteutetaan joko asiakkaan kotona, rauhallisessa kahvilassa Helsingin keskustassa tai videopuhelun/ puhelimen välityksellä. Jos tapaamme livenä, ensimmäinen tapaaminen kestää 1,5h ja sen jälkeen loput 1h/kerta. Videopuhelu-/ puhelinvalmennus on kestoltaan 45min.

Jotta saisimme aikaan positiivisia muutoksia, suosittelen neljän kerran valmennuspakettia, jolloin aluksi ainakin kaksi ensimmäistä valmennusta on noin viikon välein ja sen jälkeen seuraavat ovat joko viikon tai kahden viikon välein.

  • 4 x valmennustapaamista, jossa tapaamme livenä kaikki neljä kertaa: 280€
  • 4 x valmennusta, jossa tapaamme ensimmäisen kerran livenä (1,5h) ja seuraavat tapaamiset ovat videopuhelun tai puhelun välityksellä: 250€.

Minulla on erikseen Forever Friends & Family-hinnat, koska sydämeni sykkii ikuisesti Foreverille – ja ystäviä sekä perheenjäseniä autan aina mielelläni mahdollisuuksien mukaan.

  • 4 x valmennustapaamista, jossa tapaamme livenä kaikki neljä kertaa: 220€
  • 4 x valmennusta, jossa tapaamme ensimmäisen kerran livenä (1,5h) ja seuraavat tapaamiset ovat videopuhelun tai puhelun välityksellä: 200€

 

%d bloggers like this: