Anu Pellas

 

“Yrittäjä, äiti, nainen, bisnesorientoitunut, nautiskelija, päämäärätietoinen, sydämellä ajatteleva… Mutta ennen kaikkea ihmisistä ja elämästä innostuva, loputon optimisti, joka ei koskaan lakkaa uskomasta siihen, että elämä tarjoaa uuden mahdollisuuden, aina.”

Olen rakentanut itselleni vapaan elämäntavan ja kannattavan yritystoiminnan, kasvattaen samalla lapset aikuisuuden kynnykselle. Se elämäntapa, joka vielä 15 vuotta sitten oli vain kaukainen unelma, on nyt totta. Samalla kun olen itse löytänyt aivan uudenlaisen uran ja mahdollisuuden nauttia elämästä eri tavoin kuin ennen – olen auttanut myös muita kulkemaan samoja jalanjälkiä ja tekemään unelmistaan totta.

Nuo vuodet opettivat nöyryyttä, päättäväisyyttä, herkkyyttä ja vahvuutta.. Ne opettivat kuuntelemaan sydäntään ensin. Kohtaamaan omat pelot ja väärät uskomukset ja päästämään niistä irti. Jotta jotain uutta voi tulla, on vanhasta uskallettava luopua. Ja niistä kokemuksista on kasvanut uusi, rohkeampi Anu. Se Anu, joksi minun kuuluikin tulla – joka ei kuitenkaan koskaan ole valmis. Sillä elämä on loppuelämän matka.

Siksi kannustan Sinuakin uskaltamaan… Rohkenemaan kokeilla jotain uutta ja erilaista. Tekemään asioita, jotka johtavat kohti unelmiasi, eikä vain elämään elämää, joka sattui kohdalle osumaan. Sillä kaikki on mahdollista – Sinullekin ❤

%d bloggers like this: