Tiimihenki

AnuPellas_Tiimihenki

Millaisten ihmisten ympäröimänä Sinä voit olla parhain versio itsestäsi?

Lupasin viime viikolla kirjoittaa siitä, miten suuri merkitys ympärillämme olevilla ihmisillä on siihen, että voimme saavuttaa omat tavoitteemme ja tämähän on yksi lempiaiheistani… Ajattelen elämää kokonaisuutena – ja uskon siihen, että emme voi olla täydellisen onnellisia, vaikka saavuttaisimme kuinka suuria tavoitteita tahansa, jollei koko elämänpaletti ole tasapainossa. Ihmisellä kun on niin monenlaisia tarpeita, että materialistinen menestys ei vain riitä – jollei elämässä ole rakkautta ja onnea myös ihmissuhteissa.

Kun nämä kaksi asiaa yhdistetään, niin siitä tulee resepti hyvään elämään ❤

Oman elämän tavoitteet ovat toki aina pääosin omalla vastuulla – toteuttaminen varsinkin – mutta silti siihen matkan varrelle tarvitaan myös muita aineksia. Ja mitä suurempi tavoite on, sitä tärkeämpää on, että kaikki palikat ovat kohdallaan. Alkuvaiheessa varsinkin tarvitaan roimasti itseluottamusta sekä kykyä nähdä itsensä jo perillä, vaikka ollaankin vasta toteutuksen alkumeterillä.

Ja siinä vaiheessa kannustavat ihmiset ympärillä ovat kultaakin kalliimpia…

Olen kokenut tuon vaiheen itse silloin kun vaihdoin alaa turvallisesta lastentarhanopettajan työstä yrittäjäksi. Ja monet läheiseni olivat huolissaan siitä, että olenko tehnyt järkevän valinnan – mutta samalla tietämättään antoivat juuri vääränlaisia signaaleja minulle. Olinhan itsekin pelokas vaikka sydämessäni tiesinkin, että tämän tien haluan valita. Mutta juuri silloin kun omakin usko on veitsen terällä, niin olisin kaivannut vain rohkaisua ja kannustusta – enkä järkipuheita.

Ja huomasin hyvin pian keneltä sain sitä mitä kaipasin ja he kulkevat kanssani edelleen ❤

Opin niistä vuosista suuren läksyn. Sen, että jokaisen meistä on annettava löytää oma polkunsa ihan itse – ja parasta mitä voit ystävänä tai läheisenä siinä rinnalla kulkiessa tehdä, on kannustaa ja rohkaista. Sillä kukaan toinen ei voi koskaan tietää yhtä hyvin, mikä on juuri Sinulle se oikea reitti. Sen tiedät vain itse parhaiten.

Ole rohkea ja utelias, niin voit löytää elämääsi jotain sellaista, jota et voinut kuvitella olevan olemassakaan…. 

Tuo on lempilausahdukseni, koska liian useinhan me ihmiset juutumme suunnitelmiin tai tavoitteisiin, jotka olemme itse luoneet – mutta joskus elämä on viisaampi ja voi johdattaa tiellemme myös jotain vieläkin parempaa, jos vain uskallamme tarttua tilaisuuteen. Tästä kirjoitan lisää ensi viikolla 😉

Omassa työssäni olen siinä mielessä onnekas, että voin itse vaikuttaa täysin siihen kenen kanssa teen töitä ja siksi jälleen kerran kun katselen kuvia meidän tiimin tapaamisesta, joka pidettiin lauantaina – niin koen suurta kiitollisuutta siitä, millaisten ihmisten ympäröimänä saan olla ❤

Heidän kanssaan voin olla oma itseni.. ja se riittää. He auttavat huomatessaan heikkouteni – mutta antavat minun loistaa vahvuuksissani. Ja koko tiimin yhteinen tavoite on rakentaa tiimi, jossa jokainen voi olla se parhain itse ❤

Kiitos että olette ❤

Anu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: